January 18, 2015

UKM : LEADERSHIP WOMEN MEETING

"I always did something I was a little not ready to do. I think that’s how you grow. When there’s that moment of ‘Wow, I’m not really sure I can do this,’ and you push through those moments, that’s when you have a breakthrough.” Marissa Mayer, CEO of Yahoo! "


Alhamdulillah, selesai Mesyuarat pertama bertempat di Teratak Prof Che Husna bersama MWISE (Muslim Women Science and Technology) yang terdiri daripada Pensyarah-pensyarah Fakulti Kejuruteraan dan Alam Bina (FKAB). Mesyuarat ini turut dihadiri "Ladies Group" daripada Turki dan Kyzystan.

Saya bersama Nur Hanis Ab Wahid dan Syimah Ibrahim telah dijemput untuk bersama-sama mencurahkan idea dan tenaga dalam menjayakan program yang bakal diadakan pada bulan Ogos nanti. Insya-Allah ini adalah salah satu perjalanan dan pergerakan saya sebagai NYDP Siswi PMUKM bagi sesi kali ini.
Terima kasih buat Prof Che Husna yang mana menjadi Tulang belakang utama dalam mengadakan program tersebut. Terima kasih juga kerana memberikan kepercayaan kepada kami untuk sama-sama berada dalam kelompok kecil ini yang bakal menjayakan program berkaitan "Women Leadership".
Next meeting insyaAllah.

"MEMPERKASA MAHASISWA, MENERAJU VARSITI"

‪#‎KepimpinanWanita‬ ‪#‎SiswiIntelek‬ ‪#‎PMUKM‬

SITI NOR BAHIJAH MOHD ZAKI
NYDP II PMUKM 14/15

No comments: