December 15, 2010

jOm joIn conTest..

assalamualaikum...kui3x..

jom kwn2 sumer kter join contest yg diadakan oleh cik GADIS KAMPUNG ne..

lu nk taw KLIK disini...

SYARAT-SYARAT :
  1. Jadi follower my blog   : Saya telah jadi follower ke ____(nyatakan kamu follower ke berapa)
  2. Buat entry di blog korang bertajuk: JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG(kalau korang rajin korang citer la sikit tentang blog saya nie)
  3. Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).
  4. Bila korang dah buat entry dan dah join blog nie tolong tinggalkan komen ye berserta url entry anda..
  5. Tolong  letak banner saya di sidebar korang.
    Create your own banner at nukilangadiskampung.blogspot.com! 
    please copy html baner nie (ada kat sebelah kanan sidebar blog saya)

    Mudahkan...jadi jom la join contest nie...
      HADIAH YANG BAKAL MENANTI ANDA:
      http://2.bp.blogspot.com/_3BLhtK8qwD8/S9wV9N_HEwI/AAAAAAAABRI/aD0uXDVMsGc/s1600/malaysia-note-100-ringgit-front.jpg
       http://3.bp.blogspot.com/_KGfnsEwhomk/Sfa_L3bHSoI/AAAAAAAAAWA/mmtYyl31x0c/s400/MalaysiaPNew-1Ringgit-(2000)_f.jpg
      Saya dengan murah hati ingin menghadiahkan RM101.00 kepada blogger yang banyak mempromosikan contest ini..

      Pemenang contest ini dinilai melalui syarat no.3 iaitu:
      Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini : __________(nyatakan url@alamat blog orang yang memberitahu mengenai contest ini).

      Contoh:
      Nyatakan dari mana awak tahu mengenai contest ini :http://nukilangadiskampung.blogspot.com
                      (seandainya 500 follower yang join contest ini menyatakan mereka mengetahui contest ini dari  nukilangadiskampung maka dia la pemenang)...

      TARIKH TUTUP PENYERTAAN:
      Bila follower saya mencecah 1010 maka automatik contest ini ditutup
      @
      TARIKH TAMAT CONTEST : 26.12.2010

      ******************************************************************************

      okey..first...
      saya nie telah jadik follower yang ke-637 bagi blog cik "GADIS KAMPUNG" nie..
      ehe...gumbire gak dpt jdik follower cik GK..
      so..meh ramai2 kye men"follow" cik GK kiter nieh...manyak best punyer..hehehe

      2~
      JOM JADI FOLLOWER GADIS KAMPUNG::
      naper??...sebab byk bende yg kiter xtaw dyer kasi taw..
      saya ader gak ikut tutorial yg cik GK tunjukkan..
      byk n byk kasi maklumat yg ptg2 tuk yg baru nk buat blog atau pape lagi..
      pastu ader gak posting2 yg cik GK kasi yg mnarik aty..
      n yg terbaru tue sal "pemakanan untuk orang nak diet"
      info kat atas nie kasi kat sy cara nak diet ..ceeehhh...
      diet lah sgt k nie..
      juz info nie saya kasi kat akak sy yg gemuk gedempol tue..haha..
      p lagi eah nk promote...
      byk bende sal cik GK nie..
      law nk taw juz klik nie GADIS KAMPUNG

      HEHEHEHE...jom kte ramaikan blog 'GADIS KAMPUNG'
      N join contest nie..jom3...

      3~
      okey...sya dpt taw contest nie dari cik gadis kampung sendiri..
      coz akak ader post sal contest nie lam blog
      dari cnie ler saya dpt taw sal contest niey...
      hehehe...
      *JOM-JOM PI JOIN CONTEST NIEY*

      >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

      SKALI LAGI NK PROMOTE

      MEH JOIN CONTEST NIE RAMAI2...HOHO~

      p/s::...jux join xpe...kan..kan..kan..

      4 comments:

      Gadis Kampung said...

      tima kasih sudi join...saya suka la blog awak nie...warna penarik nie...

      Bahijah~ said...

      same kak...hehehe..
      ceee..penarik lar sgt..=)

      -hanyaaku- said...

      tralalaa kite dah join! hehee

      Bahijah~ said...

      hehehe..bagus2..jom same2 kite meramaikan contest nie..kui3x...